Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳惠中
Alice Chan Wai-Chung  ♀
 
Filmography (1984-2017)
 
  監製 (1 film)
    拆彈專家 (2017)    
  製片 (30 films)
    我愛羅蘭度 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    殺妻二人組 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    伙頭福星 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    天浴 (1998)    
    地下鐵 (2003)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    藍莓之夜 (2007)    
    一代宗師 (2013)    
  策劃 (2 films)
    '94獨臂刀之情 (1994)    
    天下無雙 (2002)