Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊志良
Thomas Chong Chi-Leung  ♂

 
Filmography (1988-2016)
 
  美術 (8 films)
    契媽唔易做 (1991)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    我要活下去 (1995)    
    不一樣的媽媽 (1995)    
    雷霆戰警 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    十二生肖 (2012)    
  服裝 (22 films)
    學校風雲 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    伴我闖天涯 (1989)    
    聖戰風雲 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    重案組 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    伴我同行 (1994)    
    我是誰 (1998)    
    雷霆戰警 (2000)    
    蜀山傳 (2001)    
    神話 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    霍元甲 (2006)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    鐵拳 (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    盜墓筆記 (2016)