Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇漢生
So Hon-Sang  ♂





 
Filmography (1978-2005)
 
  動作設計 (7 films)
    弟子也瘋狂 (1985)    
    表哥我來也 (1991)    
    何日金再來 (1992)    
    驚情廿四小時 (1994)    
    黑風客棧 (1999)    
    楊月樓傳 (1999)    
    有殺錯冇愛錯 (1999)    
  助理指導 (3 films)
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
  演員 (32 films)
    白粉雙雄 (1978)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    家法 (1979)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    冷血紅番 (1982)    
    少林與武當 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    天官賜福 (1987)    
    凶貓 (1987)    
    情義心 (1988)    
    省港風雲 (1988)    
    情義我心知 (1989)    
    特警90 (1989)    
    線人 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    越柙飛龍 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    何日金再來 (1992)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    情迷烏賊 (2005)    
  策劃 (1 film)
    金田一手稿之奇異檔案 (1996)