Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧國偉
Lo Gwok-Wai  ♂





 
Filmography (1979-2011)
 
  動作設計 (9 films)
    川島芳子 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    女兒當自強 (1993)    
    笑八仙 (1993)    
    偷情保護今 (1993)    
    一線生機 (1994)    
    野性的邂逅 (1995)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    極速先鋒 (2011)    
  演員 (12 films)
    新飛狐外傳 (1984)    
    青春差 (1985)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    表哥我來也 (1991)    
    中環英雄 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    廟街十二少 (1992)    
    女兒當自強 (1993)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    一線生機 (1994)    
  助理指導 (4 films)
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    中環英雄 (1991)    
    霸海紅英 (1993)