Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮勝恆
Jas Fung Seng-Hang  ♂

 
Filmography (2008-2019)
 
  對白剪輯 (55 films)
    李小龍 (2010)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    風暴 (2013)    
    重口味 (2013)    
    深藍 (2013)    
    黑色喜劇 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    販賣·愛 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    三城記 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    O的故事 (2015)    
    鴨王 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    惡人谷 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    危城 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    喵星人 (2017)    
    決戰食神 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    低壓槽 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    雙魂 (2019)    
  對白錄音 (85 films)
    証人 (2008)    
    青苔 (2008)    
    怪談 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    關人7事 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    為你鍾情 (2010)    
    火龍 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    滅門 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    微交少女 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    重口味 (2013)    
    風暴 (2013)    
    深藍 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    點對點 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    王家欣 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    O的故事 (2015)    
    赤道 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    迷城 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    江湖悲劇 (2016)    
    危城 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    沖天火 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    追龍 (2017)    
    臥底巨星 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    新喜劇之王 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
    雙魂 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    沉默的證人 (2019)    
    葉問4 (2019)