Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林建岳
Peter Lam Kin-Ngok  ♂

 
Filmography (1988-2019)
 
  聯合出品人 (3 films)
    1942 (2012)    
    華麗上班族 (2015)    
    攀登者 (2019)    
  製片 (1 film)
    瘋狂的賽車 (2009)    
  監製 (2 films)
    復仇 (2009)    
    瘋狂的賽車 (2009)    
  演員 (1 film)
    童黨 (1988)    
  執行監製 (2 films)
    中國合伙人 (2013)    
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
  出品人 (37 films)
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    投名狀 (2007)    
    建國大業 (2009)    
    劍雨 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    辛亥革命 (2011)    
    血滴子 (2012)    
    一夜惊喜 (2013)    
    金剛王 (2013)    
    控城計 (2013)    
    盲探 (2013)    
    天機·富春山居圖 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    絕命航班 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    城市游戲 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    赤道 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    聶隱娘 (2015)    
    衝上雲霄 (2015)    
    三人行 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    追捕 (2017)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    沉默的證人 (2019)    
    犯罪現場 (2019)    
    花椒之味 (2019)    
    武林怪獸 (2019)