Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓俊
Patrick Hon Jun  ♂





 
Filmography (1988-1996)
 
  演員 (21 films)
    手足情 (1988) ... 喪坤
    午夜天使 (1990)    
    夢斷江湖 (1991)    
    縱橫四海 (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 (1991)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    群星會 (1992)    
    逃學英雄傳 (1992) ... 十四安
    香港奇案之強姦 (1993)    
    偷情保護今 (1993)    
    證人 (1993) ... 雄
    95陀槍女警 (1995)    
    明日天涯 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    爆炸令 (1995)    
    迷情特警 (1995)    
    戇男三十九 (1996)