Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的臺灣演員(10)
Unknown Taiwanese Actor (10)  ♂





 
Filmography (1972-1997)
 
  演員 (20 films)
    銅頭鐵臂 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    大盜 (1972)    
    義膽 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    潮州虎女 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    武林客棧 (1977)    
    十大弟子 (1979)    
    戰龍計劃 (1989)    
    江湖情仇 (1996)    
    金牌大探長 (1997)    
    省港第一殺手 (1997)    
    玫瑰殺手 (1997)    
    極度獵殺 (1997)