Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王家駒
Ricky Wong Ga-Kui  ♂
 
Filmography (1991-2014)
 
  監製 (22 films)
    宇宙狙擊 (1992)    
    死亡列車 (1992)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    笑林老祖 (1995)    
    極度獸性 (1996)    
    危情追蹤 (1996)    
    野性任務 (1998)    
    爆裂危情 (2000)    
    戰龍 (2001)    
    戰龍 2 (2002)    
    午夜出租 (2003)    
    南國風雲 (2003)    
    舞廳二之龍爭舞鬥 (2003)    
    辣妹夢幻組 (2004)    
    霍元甲之精武真英雄 (2004)    
    絕世好妻 (2006)    
    下一站再愛你 (2014)    
  製片 (2 films)
    驚天龍虎豹 (1991)    
    偷情小丈夫 (1991)    
  演員 (1 film)
    危情羔羊 (1993)    
  策劃 (9 films)
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    我為卿狂 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    縱橫天下 (1993)    
    妖姬 (1994)    
    新俏郎君 (1994)    
    西環浮屍 (1995)    
    港香 (2008)    
  出品人 (20 films)
    摧花狂魔 (1993)    
    龍虎之戰 (1995)    
    皇帝也風流 (1997)    
    戰狼傳說 (1997)    
    野性任務 (1998)    
    爆裂危情 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    血濺忠義門 (2001)    
    戰龍 (2001)    
    一本未完的漫畫 (2002)    
    麻辣神探 (2002)    
    戰龍 2 (2002)    
    血濺獅王陣 (2003)    
    拳王 (2003)    
    天地有情 (2003)    
    清理門戶 (2003)    
    辣妹夢幻組 (2004)    
    霍元甲之精武真英雄 (2004)    
    K王之王: 失控羔羊 (2004)    
    絕世好妻 (2006)