Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何天誠
Hoh Tin-Shing  ♂
Aliases:  何天成





 
Filmography (1973-1994)
 
  攝影 (1 film)
    死亡塔 (1981)    
  副導演 (20 films)
    李小龍傳奇 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    藝壇照妖鏡 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    錫晒你 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    阿燦當差 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    波牛 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    豬標一族 (1990)    
    張保仔 (1994)    
  導演 (1 film)
    色降 (1991)    
  場記 (2 films)
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    死亡塔 (1981)    
  演員 (15 films)
    猛虎下山 (1973)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    醉拳 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    鬼馬天師 (1984)    
    水玲瓏 (1990)    
    張保仔 (1994)    
  編劇 (1 film)
    色降 (1991)