Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李華(1)
Lee Wah (1)
 
Filmography (1936-1962)
 
  錄音 (1 film)
    告親夫 (1961)    
  美術 (49 films)
    血酒金錢 (1936)    
    十萬情人 (1938)    
    難為了媽媽 (1951)    
    春宵醉玉郎 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    敗家仔 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    百寶圖 (1953)    
    危樓春曉 (1953)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    父慈子孝 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    喬遷之喜 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    閃電戀愛 (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    寂莫的心 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    牆 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    風塵尤物 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    夫妻經 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    金屋夢 (1959)    
    同心結 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    騙婚 (1959)    
    真假千金 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    香閨春情 (1960)    
    有女初長成 (1960)    
    草木皆兵 (1960)    
    九九九怪屍案 (1962)    
  演員 (2 films)
    毒丈夫 (1959)    
    毒手 (1960)