Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉雲琰
Yeh Yun-Yan  ♂
Aliases:  葉雲炎





 
Filmography (1982-1999)
 
  製片 (1 film)
    無情殺手 (1993)    
  演員 (35 films)
    上海大亨 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    幽靈王子 (1988)    
    虎膽群英 (1988) ... [臨時演員]
    7小福 2 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    胭脂殺手 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    霹靂寶座 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    毒狼 (1992) ... [臨時演員]
    男兒無罪 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    無情殺手 (1993)    
    惡煞生死線 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    密室禁銅12小時 (1994)    
    漫畫王 (1996)    
    殺妻 (1999)