Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉雲琰
Yeh Yun-Yan  ♂





 
Filmography (1982-1999)
 
  演員 (30 films)
    上海大亨 (1982)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    7小福 2 (1989)    
    黑道火狐狸 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    胭脂殺手 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    賭命雙雄 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    賭鬼總動員 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    風塵十三姨 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    密室禁銅12小時 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    漫畫王 (1996)    
    殺妻 (1999)