Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳民華
Chan Man-Wa (1)  ♂
Aliases:  陳宏鑫,  陳明華 (2)





 
Filmography (1978-1999)
 
  動作設計 (5 films)
    鬼整人 (1991)    
    人肉臘腸 (1993)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
  助理指導 (2 films)
    小鬼大哥大 (1990)    
    霹靂寶座 (1992)    
  演員 (27 films)
    太極氣功 (1978)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    天龍地虎 (1986)    
    好小子II (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    黑道兄弟 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    殺手輓歌 (1989)    
    賭命風塵女 (1989)    
    一眉道姑 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    鬼整人 (1991)    
    至尊殺手 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    霹靂寶座 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    變色狼 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    1997 飛虎奇兵 (1997)    
    香港社會檔案之緝兇重案組 (1999)