Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何剛(1)
Ho Kang  ♂





 
Filmography (1964-1993)
 
  副導演 (1 film)
    國術十段 (1974)    
  演員 (94 films)
    天字第一號 (1964)    
    破曉時分 (1968)    
    八仙過海 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    黑旋風 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    烈火 (1970)    
    黑白傘 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    午夜留香 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    揚子江特一號 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    精忠報國 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    快活林 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    群英會 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    天網 (1974)    
    慾魔 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    硬漢命一條 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    水為財 (1974)    
    酒吧女郎 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    獵人 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    刺客 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本軍官
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    無敵飛金剛 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    海軍與我 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    逃出那條黑河 (1983)    
    擂台 (1984)    
    好小子II (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    鹹濕唐伯虎 (1987)    
    新奇門遁甲 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    風月俏佳人 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    紋身女郎 (1993)