Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓春
Hon Chun  ♂





 
Filmography (1987-2011)
 
  動作設計 (8 films)
    A計劃續集 (1987)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    深圳之虎驚世桃色劫 (1995)    
    橫行霸盜 (2002)    
    新水滸英雄傳 (2005)    
    反斗狂奔 (2006)    
    合約情人 (2007)    
    蔡李佛拳 (2011)    
  助理指導 (15 films)
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    火燒紅蓮寺 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    爆炸令 (1995)    
    怒海威龍 (1995)    
    霹靂鳳凰 (1996)    
    黃金惡夢 (1999)    
    白色風暴 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    奇逢敵手 (2003)    
    古宅魅影 (2004)    
    新少林寺 (2011)    
  演員 (32 films)
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    奇蹟 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    十面埋伏 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    爛賭財神 (1990)    
    亡命英倫 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    子彈出租 (1991)    
    海狼 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    禿鷹檔案 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    千王1991 (1991)    
    俠聖 (1992)    
    花貨 (1992)    
    誓不忘情 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    超級計劃 (1993)    
    香港奇案之強姦 (1993)    
    給爸爸的信 (1995)    
    霹靂鳳凰 (1996)    
    生日多戀事 (1997)    
    特警新人類 (1999) ... [武師]
    特警新人類2 (2000)    
    環遊地球八十天 (2004) ... [武師]
    寶貝計劃 (2006) ... 打手
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    滅門 (2010) ... 公安