Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍錦雄
Ng Gam-Hung (2)
Aliases:  吳錦雄
 
Filmography (1990-2003)
 
  動作設計 (1 film)
    機密檔案之致命誘惑 (1994)    
  助理指導 (3 films)
    最後通牒 (2001)    
    戰龍 (2001)    
    南國風雲 (2003)    
  演員 (4 films)
    爛賭財神 (1990)    
    流氓社工 (1994)    
    旺角的天空 (1995)    
    南國風雲 (2003)    
  策劃 (2 films)
    走佬威龍 (1993)    
    傻大姐翻轉瘋人院 (1994)    
  飛車特技 (5 films)
    車神 (1992)    
    黑豹傳說II之絕響之城 (1993)    
    二月三十 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    旺角風雲 (1996)