Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李森
Lee Sam  ♂





 
Filmography (1972-1993)
 
  製片 (1 film)
    爛賭財神 (1990)    
  美術 (1 film)
    合氣道 (1972)    
  道具 (3 films)
    猛鬼山墳 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    花街神女 (1991)    
  演員 (12 films)
    致命金剛拳 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    猛鬼差館 (1987)    
    開心快活人 (1987)    
    義膽紅唇 (1988)    
    長短腳之戀 (1988)    
    特警90 (1989)    
    猛鬼山墳 (1989)    
    爛賭財神 (1990)    
    豬標一族 (1990)    
    地下兵工廠 (1991)    
    滅門慘案之孽殺 (1993)