Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江約誠
Johnnie Kong Yeuk-Sing  ♂
Aliases:  江若誠





 
Filmography (1984-2015)
 
  製片 (3 films)
    東邪西毒 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    2046 (2004)    
  副導演 (22 films)
    歡場 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    將冰山劈開 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    我要富貴 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    阿飛正傳 (1990)    
    四人新世界 (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    重慶森林 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    黑金 (1997)    
    春光乍洩 (1997)    
    黑俠 II (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    菲常完美 (2009)    
  導演 (4 films)
    賭王 (1990)    
    城市女獵人 (1993)    
    砵蘭街馬王 (2000)    
    幸福 (2012)    
  執行導演 (4 films)
    蘇乞兒 (1993)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    黑金 (1997)    
  演員 (15 films)
    三文治 (1984)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    夜瘋狂 (1989)    
    四人新世界 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    城市女獵人 (1993)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995) ... 沙悟淨
    墮落天使 (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995) ... 沙僧
    冒險王 (1996)    
    心猿意馬 (1999)    
    越光寶盒 (2010) ... 二黨家盲炳
    港囧 (2015) ... 的士司機
  策劃 (1 film)
    一代宗師 (2013)