Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
詹偉偉
Anna Chim Wai-Wai  ♀
 
Filmography (1986-1997)
 
  統籌 (4 films)
    聊齋艷譚續集五通神 (1991)    
    力王 (1992)    
    血戀 (1995)    
    孽慾追擊檔案之邪殺 (1996)    
  製片 (6 films)
    皇家飯 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    鐵血騎警 (1987)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    監獄不設防 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
  製片經理 (1 film)
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
  策劃 (9 films)
    女機械人 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    獄鳳2 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    重案組 (1993)    
    仙人掌 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    赤足驚魂 (1997)