Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎文俊(2)
Eric Lai Man-Chun  ♂
 
Filmography (2007-2015)
 
  特別視效 (3 films)
    大搜查之女 (2008)    
    復仇者之死 (2010)    
    花田囍事2010 (2010)    
  視覺特效總監 (1 film)
    每當變幻時 (2007)    
  視覺特效指導 (14 films)
    証人 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    線人 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    火龍 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    風暴 (2013)    
    全力扣殺 (2015)    
    赤道 (2015)    
    消失的兇手 (2015)