Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭志豪
Cheng Chi-Ho (1)
Aliases:  鄭子浩





 
Filmography (1989-2001)
 
  動作設計 (2 films)
    最佳賊拍檔 (1990)    
    山雞變鳳凰 (1994)    
  助理指導 (3 films)
    痴情快婿 (1992)    
    真相之二極道追擊 (1994)    
    真相之一終極之旅 (1994)    
  演員 (19 films)
    龍之爭霸 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    沉底鱷 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    爛賭財神 (1990)    
    摩登襯家 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    烈火情仇 (1991)    
    痴情快婿 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    午夜驚情 (2000)    
    戰龍 (2001)