Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭民燮
Jeong Min-seob
Aliases:  정민섭
 
Filmography (1976-1983)
 
  配樂 (27 films)
    黑龍河 (1976)    
    特命 (1976)    
    密命客 (1976)    
    四人的実力者 (1977)    
    武俠門 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    金龍門 (1977)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    達摩神功 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    愛拳 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    怪招道士 (1981)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    山東물장수 (1982)    
    女愛拳 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
    少林醉棍 (1983)