Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭民燮
Jeong Min-seob
Aliases:  정민섭
 
Filmography (1976-1983)
 
  配樂 (27 films)
    特命 (1976)    
    密命客 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    武俠門 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    金龍門 (1977)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    四人的実力者 (1977)    
    死亡魔塔 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    高手過招 (1980)    
    愛拳 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    天龍欗 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    怪招道士 (1981)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    山東물장수 (1982)    
    女愛拳 (1982)    
    少林寺물장수 (1982)    
    新愛拳 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
    少林醉棍 (1983)