Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張善珙
Cheung Sin-Gung
Aliases:  張善洪
 
Filmography (1959-1996)
 
  攝影 (7 films)
    同命鴛鴦 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    結髮情 (1965)    
    歷劫紅顏 (1966)    
    毒天使 (1966)    
    玉女含冤 (1966)    
    北極風情畫 (1969)    
  製片 (1 film)
    暴風少年 (1991)    
  監製 (5 films)
    忍者大決鬥 (1984)    
    天使特警 (1991)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    霹靂鳳凰 (1996)    
  副導演 (1 film)
    虎山行 (1969)    
  錄音 (5 films)
    碧血劍(下集) (1959)    
    七劍下天山 (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    射鵰英雄傳(二集) (1959)    
    華燈初上 (1961)    
  策劃 (3 films)
    麻衣傳奇 (1990)    
    花貨 (1992)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
  出品人 (2 films)
    鬼面忍者 (1982)    
    喋血江湖 (1990)