Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金長權
Gam Cheung-Kuen
Aliases:  金長村
 
Filmography (1977-1992)
 
  監製 (12 films)
    忍無可忍 (1984)    
    猛龍煞星 (1985)    
    喋血江湖 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    暴風少年 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    靈狐 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    甩皮鬼 (1992)    
    花貨 (1992)    
  策劃 (1 film)
    摩登襯家 (1990)    
  燈光 (3 films)
    鷹爪螳螂 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
  出品人 (2 films)
    虎豹小子 (1991)    
    五月櫻唇 (1992)