Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊澄
John Chong Ching  ♂
Aliases:  莊冠男





 
Filmography (1990-2017)
 
  製片 (1 film)
    月滿英倫 (1996)    
  監製 (29 films)
    歸土 (1995)    
    日光峽谷 (1995)    
    人間色相 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    月滿英倫 (1996)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    豪情蓋天 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    紫雨風暴 (1999)    
    心動 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    半支煙 (1999)    
    公元2000 AD (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    幽靈人間 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    想飛 (2002)    
    周漁的火車 (2002)    
    咒樂園 (2003)    
    魔幻廚房 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    集結號 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    建國大業 (2009)    
    青春鬥 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    九龍不敗 (2017)    
  演員 (3 films)
    正紅旗下 (1991)    
    阿德晒命 (1994)    
    海報師:阮大勇的插畫藝術 (2016)    
  出品人 (60 films)
    最後判決 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    迴轉壽屍 (1997)    
    豪情蓋天 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    愛君如夢 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    這個夏天有異性 (2002)    
    周漁的火車 (2002)    
    好心相愛 (2002)    
    無間道 (2002)    
    幽靈人間II鬼味人間 (2002)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    無間道III (2003)    
    新紮師妹2 (2003)    
    無間道II (2003)    
    天下無賊 (2004)    
    大事件 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    江湖 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    求求你表揚我 (2005)    
    詛咒 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    傷城 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    夜宴 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    集結號 (2007)    
    婚禮2008 (2008)    
    即日啟程 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    桃花運 (2008)    
    南京!南京! (2009)    
    復仇 (2009)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    意外 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    為你鍾情 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    火龍 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    志明與春嬌 (2010)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    報應 (2011)    
    奪命金 (2011)    
    單身男女 (2011)    
    春嬌與志明 (2012)    
    高海拔之戀II (2012)    
    車手 (2012)    
  執行監製 (4 films)
    女兒紅 (1995)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    非誠勿擾 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
  編劇 (5 films)
    都市煞星 (1990)    
    我來自北京 (1992)    
    逃學外傳 (1992)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    女兒紅 (1995)