Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周震東
Chow Jan-Tung  ♂
Aliases:  周振東
 
Filmography (1978-1995)
 
  監製 (5 films)
    聊齋艷譚 (1990)    
    監獄不設防 (1990)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    力王 (1992)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
  製片 (11 films)
    大躍進 (1978)    
    蛇形醉步 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    馬後砲 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    流氓公僕 (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    代客泊車 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
  演員 (1 film)
    鬼線人 (1984)    
  策劃 (20 films)
    拖錯車 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    鐵血騎警 (1987)    
    不夜天 (1987)    
    愛情謎語 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    女機械人 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    獄鳳 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    仙人掌 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    街坊差人 (1995)