Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周震東
Chow Jan-Tung  ♂
Aliases:  周振東
 
Filmography (1978-1995)
 
  監製 (5 films)
    監獄不設防 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    力王 (1992)    
  製片 (11 films)
    大躍進 (1978)    
    蛇形醉步 (1980)    
    辛亥雙十 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    馬後砲 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    流氓公僕 (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
  演員 (1 film)
    鬼線人 (1984)    
  策劃 (20 films)
    拖錯車 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    小男人周記 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    女機械人 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    仙人掌 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    街坊差人 (1995)