Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘祥
Poon Cheung





 
Filmography (1984-2004)
 
  動作設計 (5 films)
    猛鬼霸王花 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    湘西屍王 (1993)    
    甜甜屋 (1995)    
    終極追緝令 (2004)    
  製片 (1 film)
    湘西屍王 (1993)    
  助理指導 (2 films)
    轟天龍虎會 (1989)    
    小李飛刀之飛刀外傳 (2000)    
  演員 (13 films)
    還我少林 (1984)    
    四大少林寺 (1984)    
    師姐撞邪 (1986)    
    發達先生 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    關人鬼事 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    湘西屍王 (1993)    
    洞房豔譚 (1995)    
    千機變 (2003) ... [武師]