Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方鯉鯤
Fong Lee-Kwan
Aliases:  方鯉錕
 
Filmography (1981-1990)
 
  製片 (3 films)
    特警屠龍 (1988)    
    棄卒 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
  副導演 (6 films)
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    洗黑錢 (1990)    
  演員 (1 film)
    肥貓流浪記 (1988)    
  場記 (1 film)
    奇門遁甲 (1982)    
  策劃 (4 films)
    情逢敵手 (1985)    
    海峽兩岸 (1988)    
    祝福 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
  編劇 (1 film)
    天師撞邪 (1983)