Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃小瓊
Rosita Wong Siu-King  ♀
Aliases:  黃小琼
 
Filmography (1984-1994)
 
  製片 (13 films)
    龍的心 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    七小福 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    不脫襪的人 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    屍家重地 (1990)    
  副導演 (1 film)
    鬼線人 (1984)    
  演員 (1 film)
    夜魔先生 (1990)    
  策劃 (5 films)
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 (1992)    
    兩屋一妻 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    表姐,妳好野!4 (1994)