Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳偉楊
Kenny Chan Wai-Yeung  ♂
Aliases:  陳偉陽,  陳偉揚
 
Filmography (1984-2019)
 
  統籌 (4 films)
    旺角黑夜 (2004)    
    時光倒流的話 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    維多利亞壹號 (2010)    
  製片 (50 films)
    你OK,我OK! (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    魔域飛龍 (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    不文騷 (1992)    
    禁色 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    天與地 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    馬神 (1994)    
    爆炸令 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    去吧!渣Fit人兵團 (1996)    
    1/2 次同床 (1996)    
    香港製造 (1997)    
    豪情蓋天 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
    濠江風雲 (1998)    
    烈火青春 (1998)    
    B計劃 (1998)    
    去年煙花特別多 (1998)    
    驚天動地 (1999)    
    水滸傳之英雄好色 (1999)    
    蜜桃成熟時3蜜桃仙子 (1999)    
    細路祥 (2000)    
    榴槤飄飄 (2000)    
    殺夫遊戲 (2001)    
    險角 (2001)    
    買兇拍人 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
    香港有個荷里活 (2001)    
    互動殺人事件 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    行運超人 (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    桃色 (2004)    
    公主復仇記 (2004)    
    絕世好賓 (2004)    
    散打 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    超班寶寶 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    槍王之王 (2010)    
  聯合監製 (2 films)
    犯罪現場 (2019)    
    催眠裁決 (2019)    
  場記 (1 film)
    穿梭陰陽界 (1984)    
  策劃 (21 films)
    陰魂不散 (1999)    
    里程 (2000)    
    鬼同你玩 (2000)    
    獸性誘惑之赤裸性遊戲 (2000)    
    流氓師表 (2000)    
    致命性騷擾 (2002)    
    千杯不醉 (2005)    
    早熟 (2005)    
    我要成名 (2006)    
    天行者 (2006)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    門徒 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    青苔 (2008)    
    為你鍾情 (2010)    
    志明與春嬌 (2010)    
    安非他命 (2010)    
    戀人絮語 (2010)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    控城計 (2013)    
    點五步 (2016)    
  執行監製 (6 films)
    低俗喜劇 (2012)    
    飛虎出征 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    同班同學 (2015)    
    九龍不敗 (2019)    
  副導演 (1 film)
    單身貴族 (1989)    
  監製 (1 film)
    低俗喜劇 (2012)    
  執行製片人 (1 film)
    春嬌與志明 (2012)    
  演員 (3 films)
    Beyond日記之莫欺少年窮 (1991)    
    不文騷 (1992)    
    香港仔 (2014) ... 老闆