Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李惠民
Raymond Lee Wai-Man  ♂



 
Filmography (1986-2009)
 
  監製 (6 films)
    我要逃亡 (1988)    
    正紅旗下 (1991)    
    有兒萬事足 (1995)    
    驚夢魂 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    刺陵 (2009)    
  導演 (15 films)
    刑警本色 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    英雄重英雄 (1989)    
    邊緣歲月 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    勇闖天下 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    夢斷江湖 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    入魔 (1994)    
    海角危情 (1994)    
    我要活下去 (1995)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
  執行導演 (2 films)
    學校風雲 (1988)    
    笑傲江湖 (1990)    
  演員 (9 films)
    殺妻二人組 (1986)    
    學校風雲 (1988)    
    愛的世界 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    雙龍會 (1992)    
    花月佳期 (1995)    
    旺角風雲 (1996) ... 電影導演
    九月初九新娘潭 (1996)    
    特警新人類2 (2000) ... 海鮮賣家
  策劃 (8 films)
    藍色霹靂火 (1991)    
    上海1920 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    流氓社工 (1994)    
  編劇 (1 film)
    慈雲山十三太保 (1995)