Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林嘉樂
Garrett Lam Ka-Lok
 
Filmography (2010-2019)
 
  片頭設計 (1 film)
    L風暴 (2018)    
  視覺特效總監 (2 films)
    Z風暴 (2014)    
    S風暴 (2016)    
  特別視效 (1 film)
    夜行俠陳真 (2010)    
  視覺特效指導 (11 films)
    逆戰 (2012)    
    風暴 (2013)    
    激戰 (2013)    
    殺破狼II (2015)    
    葉問3 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    葉問4 (2019)    
  視覺特效製片 (26 films)
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    超級經理人 (2013)    
    風暴 (2013)    
    激戰 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    魔警 (2014)    
    葉問3 (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    赤道 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    破風 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    轉型團伙 (2019)