Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李力持
Lee Lik-Chi  ♂





 
Filmography (1985-2010)
 
  監製 (4 films)
    群星會 (1992)    
    十兄弟 (1995)    
    妃子笑 (2005)    
    心跳季節 (2005)    
  故事 (2 films)
    家有囍事 (1992)    
    妃子笑 (2005)    
  導演 (19 films)
    越柙飛龍 (1990)    
    情聖 (1991)    
    群星會 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    戀愛的天空 (1994)    
    破壞之王 (1994)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    整蠱王 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    食神 (1996)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    行運一條龍 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    心跳季節 (2005)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
  執行導演 (2 films)
    龍的傳人 (1991)    
    少林足球 (2001)    
  演員 (48 films)
    朋黨 (1990)    
    情聖 (1991)    
    戀愛的天空 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994) ... 死刑犯
    破壞之王 (1994) ... 電視台主管/拳賽旁述
    鼠膽龍威 (1995) ... 黎小田
    十兄弟 (1995)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    山水有相逢 (1995) ... 神父
    回魂夜 (1995) ... 細孖(保安員)
    古惑女之決戰江湖 (1996) ... Martin Lee
    大內密探零零發 (1996) ... 國師
    666魔鬼復活 (1996)    
    古惑仔2之猛龍過江 (1996) ... 簡頂池
    運財智叻星 (1996)    
    人間色相 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    超級無敵追女仔 (1997)    
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
    誤人子弟 (1997) ... 超市主持
    求戀期 (1997) ... 卡啦OK經理
    陰陽路 (1997)    
    黑獄斷腸歌之砌生豬肉 (1997) ... 太平紳士
    陰陽路之升棺發財 (1998)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    行運一條龍 (1998)    
    對不起,隊 妳 (1998)    
    生死戀 (1998)    
    娛樂之王 (1999) ... 李力
    玻璃樽 (1999) ... 扒手
    特警新人類 (1999)    
    千禧巨龍 (1999)    
    特警新人類2 (2000) ... 的士司機
    江湖告急 (2000) ... 牛屎強
    特技猛龍 (2000)    
    2002 (2001) ... 警察
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    戀上你的床 (2003) ... 李俊偉
    安娜與武林 (2003) ... 洪鋒
    大佬愛美麗 (2004) ... 梁先生
    魔幻廚房 (2004)    
    美女食神 (2007) ... 評判
    我老婆係賭聖 (2008) ... 大口關
    人間喜劇 (2010) ... 峰導
    葉問前傳 (2010) ... 翻譯員
    越光寶盒 (2010) ... 神秘人
    財緣萬歲 (2010) ... 李經理
  場記 (1 film)
    我願意 (1985)    
  策劃 (2 films)
    喜劇之王 (1999)    
    少林足球 (2001)    
  編劇 (14 films)
    越柙飛龍 (1990)    
    情聖 (1991)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    戀愛的天空 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    追女仔95之綺夢 (1995)    
    整蠱王 (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    行運一條龍 (1998)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)