Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫興(1)
Sun Xing  ♂





 
Filmography (1988-2014)
 
  演員 (27 films)
    猛鬼咒 (1988)    
    快樂的小雞 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    難得有情郎 (1991) ... 阿松
    航天行動 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    梁祝 (1994) ... 大師
    特警神龍 (1994)    
    癲馬女郎之一夜情 (1996) ... 楊綱 - Dicky
    非常浪漫 (2003)    
    建國大業 (2009)    
    大玩家 (2010) ... 二寶
    愛情36計 (2010)    
    唐吉可德 (2010)    
    嘻遊記 (2010) ... 勞保安
    綁架冰激凌 (2010)    
    聚客鎮 (2012) ... 文師爺
    真心話大冒險 (2012) ... 王總
    拯救第365天 (2012) ... [國語配音員]
    給野獸獻花 (2012)    
    奇迹三雄之撲克遊戲 (2012)    
    詭婚 (2012)    
    粉紅女郎 (2013)    
    喜劇王 (2013)    
    我愛的是你愛我 (2013)    
    孿生密碼 (2013)    
    冒牌監護人 (2014)