Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳永標
Bill Chan Wing-Biu  ♂



 
Filmography (1988-2000)
 
  製片 (1 film)
    超時空要愛 (1998)    
  副導演 (9 films)
    金裝大酒店 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    望夫成龍 (1990)    
    天長地久 (1993)    
    回魂夜 (1995)    
    我愛廚房 (1997)    
    馬永貞 (1997)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
  導演 (1 film)
    黑金之王 (2000)    
  美術 (6 films)
    霸王女福星 (1988)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    老婆,妳好嘢! (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    俠骨仁心 (2000)    
  演員 (4 films)
    起尾注 (1990)    
    望夫成龍 (1990)    
    志在出位 (1991)    
    回魂夜 (1995) ... 道友明
  服裝 (1 film)
    千王情人 (1993)    
  策劃 (4 films)
    新精武門1991 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994)