Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊麗真
Patricia Chong Lai-Chan  ♀
 
Filmography (1988-2008)
 
  監製 (7 films)
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    想飛 (2002)    
    一個好爸爸 (2008)    
  製片 (4 films)
    我愛太空人 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    安樂戰場 (1990)    
    驚天12小時 (1991)    
  策劃 (1 film)
    神偷諜影 (1997)    
  出品人 (1 film)
    20:30:40 (2004)    
  執行監製 (4 films)
    幻影特攻 (1998)    
    玻璃樽 (1999)    
    星願 (1999)    
    陽光警察 (1999)