Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭重(1)
Cheng Chung
 
Filmography (1940-1974)
 
  演員 (21 films)
    秦香蓮 (1940)    
    刺秦王 (1940)    
    落金扇 (1940)    
    女皇帝 (1940)    
    隱身女俠 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    欲焰 (1941)    
    復活 (1941)    
    英烈傳 (1941) ... 皇甫剛
    黑衣盜 (1941)    
    紅拂傳 (1941)    
    太平天國 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    陳世美不認妻 (1948)    
    黑夜盜 (1948)    
    千里送京娘 (1948)    
    荊軻刺秦皇 (1949)    
    荊釵記 (1958)    
    喬老爺上花轎 (1959) ... 高僧
    劉玉娘 (1963) ... 李德昌
    偵察兵 (1974)