Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇子雄
Jeff So Ji-Hung
 
Filmography (1987-1997)
 
  副導演 (12 films)
    傲氣雄鷹 (1989)    
    賭神 (1989)    
    香港舞男 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    四大探長 (1992)    
    兩廂情願 (1993)    
    皆大歡喜 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    新男歡女愛 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    4面夏娃 (1996)    
    孟波 (1996)    
  製片 (5 films)
    英雄好漢 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    追女重案組 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
  執行導演 (1 film)
    夜半3點鐘 (1997)