Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱偉明
Alfred Yau Wai-Ming  ♂

 
Filmography (1989-2017)
 
  美術 (34 films)
    省港雙龍 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    古惑大律師 (1990)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    霧都情仇 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    東邪西毒 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    和平飯店 (1995)    
    刀 (1995)    
    飛虎 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    香港大夜總會 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    天旋地戀 (1999)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    長恨歌 (2005)    
    至尊無賴 (2006)    
    天堂口 (2007)    
    証人 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    歲月神偷 (2010)    
    火龍 (2010)    
    一代宗師 (2013)    
    華麗上班族 (2015)    
    擺渡人 (2016)    
    紐約紐約 (2016)    
    心理罪城市之光 (2017)    
    蕩寇風雲 (2017)