Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳望華
Alexander Chan Mong-Wah  ♂





 
Filmography (1979-2018)
 
  製片 (1 film)
    三十處男 (1984)    
  導演 (3 films)
    難得有情郎 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    大丈夫 (1998)    
  場記 (2 films)
    撞到正 (1980)    
    救世者 (1980)    
  策劃 (6 films)
    亡命鴛鴦 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 (1992)    
    細佬識講野! (1992)    
    盲女72小時 (1993)    
    表姐,妳好野!4 (1994)    
  出品人 (1 film)
    新不了情 (1993)    
  監製 (3 films)
    新不了情 (1993)    
    烈火戰車 (1995)    
    孟波 (1996)    
  副導演 (16 films)
    殺出西營盤 (1982)    
    表錯七日情 (1983)    
    城市之光 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    靈氣逼人 (1984)    
    天使出更 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
  故事 (1 film)
    迷拳三十六招 (1979)    
  演員 (38 films)
    救世者 (1980)    
    師爸 (1980)    
    盟 (1983)    
    表錯七日情 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    天使出更 (1985)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    老表,你好野! (1991)    
    阿二一族 (1992) ... Game Boy
    細佬識講野! (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993) ... 高森
    新不了情 (1993)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    喂,搵邊位? (1994)    
    拆彈專家寶貝炸彈 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    爆炸令 (1995) ... 醫生
    救世神棍 (1995) ... K.K.
    孟波 (1996)    
    運財五福星 (1996)    
    失業特工隊 (1998)    
    鎗王 (2000)    
    不死情謎 (2001) ... n
    無間道II (2003) ... 倪永義
    爆裂都市 (2004) ... 馬坤
    超索型警 (2004)    
    旺角黑夜 (2004) ... 華哥
    童夢奇緣 (2005) ... 公園陳教授
    虫不知 (2005) ... 陌生人
    綁架 (2007) ... 陳警司
    異塚 (2007)    
    三不管 (2008)    
    意外 (2009) ... 黃仔
    槍王之王 (2010)    
    八步半喜怒哀樂 (2018)    
  執行導演 (3 films)
    古惑大律師 (1990)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    失業特工隊 (1998)    
  編劇 (1 film)
    老表,你好野! (1991)