Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
元武
Yuen Miu  ♂
Aliases:  周元武





 
Filmography (1971-2009)
 
  動作設計 (14 films)
    伙頭小子 (1982)    
    血雙 (1982)    
    火燭鬼 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    屍家重地 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    達摩祖師 (1994)    
    馬戲小子 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    雙龍出海 (2000)    
  助理指導 (7 films)
    殭屍先生 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    新碧血劍 (1993)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (78 films)
    金毛獅王 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    海盜張保仔 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    除霸 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    小霸王 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    鐵拳小子 (1977)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    交貨 (1978)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    血雙 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    孔雀王子 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    屍家重地 (1990) ... 戲班勝叔
    水玲瓏 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    馬戲小子 (1994)    
    達摩祖師 (1994)    
    複製人 (1998)    
    獵豹行動 (1998)    
    雙龍出海 (2000)    
    龍虎英雄 (2003)    
    武術 (2008)    
    尋找成龍 (2009) ... 地痞乙