Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
元武
Yuen Miu  ♂
Aliases:  周元武





 
Filmography (1971-2009)
 
  動作設計 (14 films)
    血雙 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    火燭鬼 (1989)    
    殭屍醫生 (1990)    
    屍家重地 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    彊屍至尊 (1991)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    馬戲小子 (1994)    
    達摩祖師 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    雙龍出海 (2000)    
  助理指導 (7 films)
    夏日福星 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    新碧血劍 (1993)    
    醉拳II (1994)    
  演員 (78 films)
    金毛獅王 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    海盜張保仔 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    除霸 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    小霸王 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    忠烈圖 (1975)    
    鐵拳小子 (1977)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    交貨 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    出錯綽頭發錯財 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    血雙 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    雙龍出海 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    屍家重地 (1990) ... 戲班勝叔
    水玲瓏 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    彊屍至尊 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    馬戲小子 (1994)    
    達摩祖師 (1994)    
    複製人 (1998)    
    獵豹行動 (1998)    
    雙龍出海 (2000)    
    龍虎英雄 (2003)    
    武術 (2008)    
    尋找成龍 (2009) ... 地痞乙