Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍圖
Lung To  ♂
Aliases:  潘龍圖

 
Filmography (1939-1969)
 
  導演 (116 films)
    迫虎跳牆 (1949)    
    小老虎大戰殺人王 (1949)    
    海角沉冤 (1949)    
    到處惹相思 (1949)    
    骨肉情深 (1949)    
    法網難逃 (1950)    
    薄命女兒香 (1950)    
    黃金萬両 (1952)    
    財來自有方 (1952)    
    拉車被辱 (1953)    
    孝子扮新娘 (1953)    
    娛樂昇平 (1954)    
    黃金萬兩 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    蕭月白正傳(上集) (1955)    
    乞兒太子 (1955)    
    蕭月白正傳(下集) (1955)    
    乾隆皇遊江南 (1956)    
    黑心鬼 (1956)    
    荊軻刺秦皇 (1956)    
    蛋家妹告皇帝 (1956)    
    龍王公主 (1957)    
    無頭東宮生太子(下集大結局) (1957)    
    無頭東宮生太子(上集) (1957)    
    晨妻暮嫂 (1957)    
    天后娘娘 (1957)    
    無頭東宮救太子(無頭東宮生太子第三集) (1957)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    文姬歸漢 (1958)    
    冰山火線 (1958)    
    風流天子與多情孟麗君 (1958)    
    硃痕記 (1958)    
    乞兒狀元 (1958)    
    萬世流芳張玉喬 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    正德皇情醉怡香苑 (1959)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    正德皇海角尋春 (1959)    
    神經伯爵 (1959)    
    天賜良緣 (1959)    
    女鬼嫁狀元(下集) (1959)    
    兩個大泡和 (1959)    
    帝女花 (1959)    
    龍宮戇駙馬 (1959)    
    正德皇月夜下江南 (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    女鬼嫁狀元(上集) (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    鵬程萬里(十八羅漢收大鵬) (1959)    
    西河會妻 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    正德王牡丹亭戲鳳 (1960)    
    五兒哭墳 (1960)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    錦羅記 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    苦兒送米記 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    彩菱艷 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    抬轎姑爺 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    雷電雙屍救太子 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    游龍情俠 (1961)    
    紅爐火 (1961)    
    蛇頭苗 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    真假小俠紅蝴蝶 (1962)    
    三婿回門 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    黑獄孤兒 (1962)    
    秋香怨(上集) (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    文武狀元爭彩鳳 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    秋香怨(下集) (1962)    
    白帝城會妻 (1962)    
    車底驚魂 (1962)    
    午夜勾魂 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    秦漢三盜攝魂鈴 (1962)    
    血滴龍鳳杯 (1963)    
    四海一家親 (1963)    
    糊塗福星 (1963)    
    天字間諜網 (1963)    
    鳳閣驚魂 (1963)    
    春鶯戲鳳凰 (1964)    
    一彎眉月伴寒衾 (1964)    
    隔籬鄰舍兩家親 (1964)    
    鴻運當頭 (1964)    
    得運一條龍 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    紅菱血 (1964)    
    北鳳南凰 (1964)    
    銀海風光 (1964)    
    神鎗小霸王 (1965)    
    撈世界要醒目 (1965)    
    行正烏龍運 (1965)    
    拉車少爺 (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    冷梅情淚 (1965)    
    天下婦女心 (1965)    
    情長義更長 (1965)    
    第一號女探員 (1966)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    成家立室 (1969)    
  演員 (2 films)
    人鬼恩仇 (1965)    
    成家立室 (1969)    
  配樂 (1 film)
    紅娘 (1958)    
  編劇 (46 films)
    孔雀開屏 (1939)    
    夜送寒衣 (1939)    
    一代藝人 (1941)    
    迫虎跳牆 (1949)    
    長使娥眉淚滿襟 (1949)    
    薄命女兒香 (1950)    
    法網難逃 (1950)    
    笑星降地球 (1952)    
    時來運到 (1952)    
    生紅娘三戲張君瑞 (1952)    
    胡不歸 (1953)    
    牛耕田馬食穀 (1953)    
    賣花得美 (1953)    
    偷雞奉母 (1953)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    乞兒太子 (1955)    
    荊軻刺秦皇 (1956)    
    龍王公主 (1957)    
    無頭東宮生太子(下集大結局) (1957)    
    無頭東宮生太子(上集) (1957)    
    晨妻暮嫂 (1957)    
    硃痕記 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    文姬歸漢 (1958)    
    漢女貞忠傳 (1959)    
    苦兒送米記 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    錦羅記 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    戇姑爺 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    白帝城會妻 (1962)    
    鴻運當頭 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    神鎗小霸王 (1965)    
    第一號女探員 (1966)    
    小媳婦 (1967)