Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚天虹
Yiu Tin-Hung (1)
 
Filmography (1985-2002)
 
  監製 (1 film)
    屬雞的女人 (1993)    
  製片 (5 films)
    赤慾情花 (1991)    
    天使風雲 (1991)    
    倩女還魂 (1992)    
    賭謀計中計 (1992)    
    龍騰虎躍 (2002)    
  導演 (11 films)
    俾鬼玩 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    屬雞的女人 (1993)    
    緝毒先鋒 (1995)    
    追蹤 (1998)    
    複製人 (1998)    
    面青青有排驚 (1998)    
    追金行動 (1999)    
    黑風客棧 (1999)    
    撞鬼你之血光之災 (2000)    
    殺夫遊戲 (2001)    
  剪接 (31 films)
    龍譚大鱷 (1985)    
    午夜天使 (1990)    
    偷情小丈夫 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    大八掛 (1992)    
    俾鬼玩 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    鴨之一族 (1993)    
    屬雞的女人 (1993)    
    緝毒先鋒 (1995)    
    怒海威龍 (1995)    
    告別有情天 (1995)    
    古惑奇兵之兵行險著 (1996)    
    暴劫傾情 (1996)    
    旺角風雲 (1996)    
    東方快車 (1996)    
    電影故事 (1996)    
    呢個乜野場 (1997)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    面青青有排驚 (1998)    
    獵豹行動 (1998)    
    怒吼狂花 (1998)    
    黑風客棧 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    追金行動 (1999)    
    白色風暴 (2000)    
    撞鬼你之血光之災 (2000)    
    少年十五十六時 (2000)    
    索命 (2000)    
    殺夫遊戲 (2001)    
    龍騰虎躍 (2002)    
  執行監製 (1 film)
    飛鷹行動 (1991)