Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游琪
Yau Kei (2)  ♂
Aliases:  游淇,  游奇
 
Filmography (1971-1995)
 
  攝影 (44 films)
    鬼太監 (1971)    
    十四女英豪 (1972)    
    黑店 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    毒女 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    多咀街 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    古之色狼 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    老夫子 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    少林英雄榜 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    神探梟雄 (1982)    
    龍血 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    太極拳 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    龍火長城 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    偷試隔牆花 (1992)    
    男盜女娼 (1992)    
    新素女艷譚 (1992)    
    性本能 (1992)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    新應召女郎 (1993)    
    殺姦O娘 (1995)