Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉國榮
File Yip Gwok-Wing
 
Filmography (1979-2000)
 
  製片 (4 films)
    妖魂 (1983)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    現代豪放女 (1985)    
  副導演 (18 films)
    書劍恩仇錄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    日劫 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    原振俠與衛斯理 (1986)    
    大丈夫日記 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    千年女妖 (1990)    
    小偷亞星 (1990)    
    血在風上 (1990)    
    俠聖 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
  演員 (4 films)
    殺手三分半鐘 (1996)    
    完全催花手冊 (1997)    
    借錢專家 (1997)    
    無法無天 (2000)    
  場記 (7 films)
    絕代雙驕 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
  策劃 (15 films)
    李香君 (1990)    
    新冷血十三鷹 (1993)    
    金田一手稿之奇異檔案 (1996)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    借錢專家 (1997)    
    夜半3點鐘 (1997)    
    詭計 (1998)    
    對不起,隊 妳 (1998)    
    反骨仔 (1999)    
    人肉玩具 (1999)    
    山村老屍 (1999)    
    Q畸戀人 (2000)    
    黑血 (2000)    
    無法無天 (2000)    
    黑金之王 (2000)