Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃德良
Wong Tak-Leung (1)


 
Filmography (1982-2001)
 
  監製 (2 films)
    鬼咁串 (1988)    
    三度誘惑 (1990)    
  製片 (7 films)
    黑圈套 (1982)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    檳榔西施 (1987)    
    水汪汪 (1988)    
    台北太熱了 (1988)    
    關東太陽會 (1993)    
    極速殭屍 (2001)    
  演員 (3 films)
    龍譚大鱷 (1985)    
    四大天王 (1987)    
    鬼咁串 (1988)    
  出品人 (3 films)
    摧花神龍教 (1993)    
    小醉拳 (1995)    
    性火坑乳燕 (1995)    
  執行監製 (1 film)
    龍譚大鱷 (1985)