Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李嘉欣
Michelle Reis  ♀





 
Filmography (1990-2009)
 
  演員 (33 films)
    靚足100分 (1990) ... 樂小小
    救命宣言 (1990) ... 雪莉
    倩女幽魂II人間道 (1990) ... 傅月池
    起尾注 (1990) ... 婷婷
    至尊計狀元才 (1990) ... 芸芸
    豪門夜宴 (1991) ... 自己
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 李珂 (阿珂)
    俠女傳奇 (1992) ... 後唐公主
    西藏小子 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 岳靈珊
    妖獸都市 (1992) ... 幻姬
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992) ... 狄雲
    方世玉續集 (1993) ... 雷婷婷
    飛狐外傳 (1993) ... 程靈素
    方世玉 (1993) ... 雷婷婷
    疊影驚情 (1993) ... 分飾范蓮, 林文婷
    醉拳III (1994) ... 沈玉
    海角危情 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996) ... 羅娜
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 欣欣
    天地雄心 (1997) ... Adele
    海上花 (1998) ... 黃翠鳳
    黑馬王子 (1999) ... 薄冰
    月亮的秘密 (2000) ... 西西
    有時跳舞 (2000)    
    俠骨仁心 (2000) ... Jackie Fong
    完美情人 (2001) ... Sharon
    愛情白麵包 (2001) ... 樂陶
    豬扒大聯盟 (2002) ... 阿 Mo
    豐胸秘Cup (2002) ... Yuki
    Miss杜十娘 (2003) ... 杜十娘
    十月圍城 (2009) ... 劉郁白愛人