Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江島
Chiang Tao  ♂
Aliases:  丁順源





 
Filmography (1967-2012)
 
  動作設計 (22 films)
    神龍猛探 (1980)    
    上海風雲 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    Mission War Flame (1986)    
    Twinkle Ninja Fantasy (1986)    
    Fatal Command (1986)    
    Ninja's Extreme Weapons (1987)    
    Ninja Project Daredevils (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    Thundering Ninja (1987)    
    Golden Ninja Invasion (1987)    
    The Spy Inferno (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    Robo Vampire (1988)    
    Shootout (1988)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    轟天大對決 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    風流家族 (1992)    
  演員 (212 films)
    大某小姨 (1967)    
    無情刀 (1968)    
    銀姑 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    重慶一號 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    追命殺手 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    忠義門 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    梅山收七怪 (1973)    
    毒女 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 梁山
    刺馬 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    血証 (1973)    
    逃亡 (1973) ... 韓黑子
    潮州大風暴 (1973)    
    少林子弟 (1974)    
    密令 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    天網 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    絕招 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    後生 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    八國聯軍 (1976) ... 老黑
    江湖子弟 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    火燒少林門 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    灣仔一條女 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    被迫 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    偷渡來客 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    黃金喋血 (1979)    
    教頭 (1979)    
    蟲 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    手指拗出 (1981) ... 川島
    烏龍天師招積鬼 (1981) ... 方父
    龍的影子 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 酒客
    龍虎爭霸 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    伙頭小子 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    虎鷹 (1983)    
    阿姐有料 (1983)    
    少林傳人 (1983) ... 火將
    色慾狂魔 (1983) ... 王昌明
    Instant Rage (1983)    
    流氓與我 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 林美香
    鬼馬神偷 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 勝新太郎
    我愛神仙遮 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    中國邪術(符法奇兵鬥魔女) (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    Twinkle Ninja Fantasy (1986)    
    Mission War Flame (1986)    
    惡男 (1986)    
    Fatal Command (1986)    
    Thunder Score (1986)    
    Golden Ninja Invasion (1987)    
    Ninja Vs Ninja (1987)    
    Death Code Ninja (1987)    
    Ninja Project Daredevils (1987)    
    Crime Target (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    大內神捕 (1987)    
    無牙殭屍 (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    四大天王 (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    Robo Vampire (1988)    
    Ninja, Warriors from Beyond (1988)    
    獵狐行動 (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    Project G-7 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    The Spy Inferno (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    Act of Gangs (1988)    
    Shootout (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    Undercovers (1988)    
    龍拳秘功 (1988)    
    Mad Move (1988)    
    Clash of the Ninjas (1988)    
    角頭兄弟 (1989)    
    飛越危牆 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    午夜天使 (1990)    
    黑色走廊 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    搏擊戰士 (1990)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    罪惡煞星 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    姦魔 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    極度誘惑 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    處女的誘惑 (1992)    
    風塵十三姨 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    省港流鶯 (1993)    
    縱橫天下 (1993)    
    天網行動 (1994)    
    街頭悍將 (1997)    
    1998之闖將 (1998)    
    凶夢驚魂 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    殺出個社團 (2000)    
    倩女玻璃樽 (2000)    
    赤裸紅唇 (2000)    
    絕艷規條 (2000)    
    辣手美人 (2000)    
    監獄風雲之女逃犯 (2004)    
    七十二家房客 (2010) ... 租戶
    勁抽福祿壽 (2011) ... 武林高手
    我愛香港 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)