Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江島
Chiang Tao  ♂
Aliases:  丁順源





 
Filmography (1967-2012)
 
  動作設計 (22 films)
    神龍猛探 (1980)    
    上海風雲 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    Fatal Command (1986)    
    Mission War Flame (1986)    
    Twinkle Ninja Fantasy (1986)    
    (1987)    
    Golden Ninja Invasion (1987)    
    Thundering Ninja (1987)    
    Ninja's Extreme Weapons (1987)    
    Ninja Project Daredevils (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    Robo Vampire (1988)    
    Shootout (1988)    
    The Spy Inferno (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    轟天大對決 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    Vampire Raiders: Ninja Queen (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    風流家族 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
  演員 (211 films)
    大某小姨 (1967)    
    無情刀 (1968)    
    銀姑 (1969)    
    春宵一刻值千金 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    重慶一號 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    鬼門太極 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    鐵拳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    叛逆 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 梁山
    潮州大風暴 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    血証 (1973)    
    逃亡 (1973) ... 韓黑子
    毒女 (1973)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    絕招 (1974)    
    密令 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    天網 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    後生 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    龍門秘指 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    八國聯軍 (1976) ... 老黑
    江湖子弟 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    被迫 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    灣仔一條女 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    忠烈精武門 (1977)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    蟲 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    黃金喋血 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    教頭 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    神威三猛龍 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    不夜城 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    龍的影子 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981) ... 方父
    貓頭鷹 (1981) ... 酒客
    龍虎爭霸 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    手指拗出 (1981) ... 川島
    伙頭小子 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    阿姐有料 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    少林傳人 (1983) ... 火將
    色慾狂魔 (1983) ... 王昌明
    武林聖火令 (1983) ... 林美香
    Instant Rage (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    流氓與我 (1983)    
    布衣神相 (1984) ... 勝新太郎
    我愛神仙遮 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    中國邪術(符法奇兵鬥魔女) (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    惡男 (1986)    
    Thunder Score (1986)    
    Twinkle Ninja Fantasy (1986)    
    Mission War Flame (1986)    
    英雄正傳 (1986)    
    Fatal Command (1986)    
    無牙殭屍 (1987)    
    野戰忍者 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    Devil Dynamite (1987)    
    Golden Ninja Invasion (1987)    
    Death Code Ninja (1987)    
    四大天王 (1987)    
    Ninja Project Daredevils (1987)    
    Crime Target (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    大內神捕 (1987)    
    Shootout (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    Undercovers (1988)    
    龍拳秘功 (1988)    
    Mad Move (1988)    
    Clash of the Ninjas (1988)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    Robo Vampire (1988)    
    Ninja, Warriors from Beyond (1988)    
    獵狐行動 (1988)    
    Project G-7 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    The Spy Inferno (1988)    
    如來八卦棍 (1988)    
    Act of Gangs (1988)    
    飛越危牆 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    角頭兄弟 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    黑色走廊 (1990)    
    搏擊戰士 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    喋血奇兵 (1991)    
    生在江湖 (1991)    
    罪惡煞星 (1991)    
    姦魔 (1992)    
    風流家族 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    極度誘惑 (1992)    
    四海遊俠 (1992)    
    處女的誘惑 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    省港流鶯 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    縱橫天下 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    天網行動 (1994)    
    街頭悍將 (1997)    
    1998之闖將 (1998)    
    殺出個社團 (2000)    
    倩女玻璃樽 (2000)    
    辣手美人 (2000)    
    赤裸紅唇 (2000)    
    凶夢驚魂 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    絕艷規條 (2000)    
    監獄風雲之女逃犯 (2004)    
    七十二家房客 (2010) ... 租戶
    我愛香港 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011) ... 武林高手
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)