Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸應康
Luk Ying-Hong  ♂
Aliases:  陸叔,  六叔





 
Filmography (1976-1992)
 
  演員 (131 films)
    賭王大騙局 (1976)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    四二六 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    毒計 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    點指兵兵 (1979)    
    六三三 (1979)    
    夜車 (1980)    
    救世者 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    風塵 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    發圍 (1980)    
    有料到 (1980)    
    喜劇王 (1980)    
    喝采 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    金手指 (1980)    
    零點三八 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    衝鋒車 (1981) ... 六叔
    大毛見小毛 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    執法者 (1981)    
    膽搏膽 (1981)    
    失業生 (1981)    
    單程路 (1981)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    不准掉頭 (1981)    
    綠印 (1981)    
    踩線 (1981)    
    蠱 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    越南仔 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    花煞 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    花劫 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    大鱷 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    狂情 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    摩登衙門 (1983) ... 六叔
    毀滅號地車 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    大小不良 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    公僕 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    花心紅杏 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    霹靂情 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 警察甲
    飛虎奇兵 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    偷情 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    流氓公僕 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    補鑊英雄 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    老娘夠騷 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    冒牌大賊 (1986)    
    標錯參 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    陰陽界 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    意亂情迷 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    一妻兩夫 (1988)    
    省港風雲 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    褲甲天下 (1988) ... 柴叔
    花心野玫瑰 (1988)    
    情義心 (1988)    
    靚仔幹探 (1988)    
    天堂血路 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    警察也移民 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    起尾注 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    不文騷 (1992)