Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡戎
Wu Yung
Aliases:  胡藝星
 
Filmography (1932-1947)
 
  製片 (1 film)
    地獄天堂 (1947)    
  演員 (17 films)
    夜半槍聲 (1932) ... 姪兒
    暗室明珠 (1933)    
    盜屍 (1934)    
    破浪 (1934) ... 周漢榮
    戰地歸來 (1934) ... 張志強
    六十六號屋 (1936) ... 楊少修
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    1939大觀園 (1939)    
    女兒香 (1939)    
    鬼屋殭屍 (1939) ... 李醫生
    一代名花花影恨 (1940)    
    夜盜紅綃 (1940)    
    關東雙俠 (1940)    
    長生宮主 (1940)    
    賽金花 (1941) ... 陳璧
    小老虎 (1941)    
    春色滿園 (1941)